Forbrukeremballasje til frisk frukt og grønt
Reduksjon: den nye emballasjen reduserer plastforbruket med 80 %
Prince de Bretagne har lenge arbeidet for å redusere plastforbruket i emballasjen sin. Prince de Bretagne og NNZ startet et emballasjeoptimaliseringsprosjekt for snackgrønnsaker i 2020 med fokus på shakere til 250 g kirsebærtomater (variantene Tutti og Pigeon).
Den nye emballasjen er en videreutvikling av en emballasjeserie som opprinnelig var ren PET, og reduserer plastmengden med 80 % sammenlignet med originalen. Koppen er laget av massivpapp med makroperforeringer for ventilasjon og et matchende PET-lokk for beskyttelse og produktsynlighet.
Hos NNZ handler innovasjon om å utvikle en bærekraftig emballasjeportefølje for dere ved hjelp av vår faktabaserte #Rethink-metode som bygger på prinsippene Reinvent, Redesign, Research og Recycle.
"*" viser obligatoriske felt
Disse informasjonskapslene brukes for at nettsiden skal fungere best mulig. Disse informasjonskapslene er ikke essensielle for å se på nettsiden. Likevel kan det hende at noen nettsideelementer ikke fungerer som de skal uten informasjonskapslene.
Disse informasjonskapslene samler data som vi bruker for å forstå hvordan nettsiden vår brukes og oppleves. Disse informasjonskapslene hjelper oss også med å optimalisere nettsiden for best mulig brukeropplevelse.
Disse informasjonskapslene overvåker din internettbruk for å vise relevante annonser basert på dine interesser og din internettbruk. Disse informasjonskapslene hindrer også at de samme annonsene vises om og om igjen.